Hiidlaste Koostöökogu MTÜ juhatus valis uue juhatuse esimehe

  • Avaldatud: 09.07.2024

8.07.2024 valis Hiidlaste Koostöökogu MTÜ juhatus juhatuse esimeheks Aivi Telviku.

Aivi on Hiiumaa LEADER-i  sünni juures olnud algusest peale.

 

Ta tutvustab ennast nii:

Leader tegevusgruppide asutamisega oli aastal 2006 päris kiire, et jõuda õigeaegselt valmis nõuetele vastava MTÜ loomisega, esimese rahataotlusega integreeritud strateegia koostamise toetamiseks ja siis juba strateegia enda tegemisega, et tuua kohapeale Leader toetusrahad. Minu selleagne amet, mis oli maakonnna arengute toetamine ja mittetulundusühingute nõustamine, ei lasknud käed rüpes seista, vaid algatasime koostöös Hiiumaa Omavalitsuste Liiduga kohaliku Leader grupi asutamise protsessi, mis lõppes edukalt.

Mul on hea meel, et olen saanud valituks Koostöökogu juhatusse ja tänan liikmeid, kes minusse uskusid ja minu poolt hääletasid!

Koostöökogu on just nii tugev ja mõjus organisatsioon maakonnas, kui asjatundlik on tegevmeeskond. Täna on Ilmi ja Taavi näol tugev tandem seda tööd vedamas ja juhatus saab neid igati toetada ja tarku otsuseid teha.

Olles pikka aega olnud Koostöökogu liige sooviksin nüüd juhatuse liikmena panustada lihtliikmete motivatsiooni tõstmisele MTÜ töös osalemiseks. Olgu need siis ühiskoolitused, ühistegevused, õppereisid või mistahes liikmete soovid, mida on võimalik ellu kutsuda ja läbi liikmeskonna ühtehoidmise organisatsiooni tugevdada. Usun, et peatselt tulevad esimesed sammud sinnapoole, et see rong veerema panna.

 

Jõudu Aivi!