Blogi

Näitus Hiiumaa toit otse talust 2021 Kärdla Keskväljaku pergolas

Kuidas Hiiumaal 100 aastat tagasi halgusid linna veeti

Valmis uuring “Kohaliku toidu tootmise, tarbimise ja turustamise hetkeolukord Hiiumaal” 2021

Hiiumaa toiduettevõtjatest valmib telesaade “Jälg”

Väike Jaanipäeva maitsete laat Orjaku sadamas, Toimumisaeg: 22. juuni, 2021

Lähitoidu tutvustused väljapool Hiiumaad juulis 2021

Avatud talude päeval 24.25. juulil saad maitsta kohalikku toitu

Põhikooli lõpetajad tähistasid kooli lõppu piduliku vastuvõtuga, kust ei puudunud ka omavalmistud suupisted

Rõõmus uudis – Eesti toidu programm jätkub

Koostöökogu toetab Hiiumaise toidu projekte 2021 suvel

Eesti LEADER projekti Arukad külad PROJEKTID & ALGATUSED

EL strateegia “Talust taldrikule” arendab toidusüsteeme nii Euroopas kui kodumaal

Lühikeste tarneahelate tootjate reklaam Hiiumaa Kataloog 2021

Projekti Rural Flavours/ Külade maitsed reklaam 2021

Projekti Rural Flavours / Külade maitsed filmiklipid

Trükis Märka uuenduslikku põllumajandust 2.0

Klaasipanga lugu

Kärdla Nukuteatri lugu

Project ONE BELT – ONE ROUTE  result: The Tourist attraction route in Finland (Karhuseutu), Estonia (Hiiumaa), Poland (Puszcza Knyszynska)

MTÜ Hiiu Veis ja Lammas projekt – Kohalik toidupärand – “hiiu viiuli” kvaliteedikava ja tasuvusuuringute koostamine 15667,37 EUR Hiiu viiuli kvaliteedikava.  Tasuvusanalüüs. Tehnoloogiline skeem. Pildid. 

Kärdla tennisestaadioni tribüün parima puitehitise 2020 nominentide seas.

Lambaliha meie toidulaual. Ajaloost, kasulikkusest ja ka mõnusaid retsepte

Targu köögis talita: projekti Keemiatargad saared materjal

Kaluri juures filmimas

Kokkade maavõistlus Kassaris 2020

Kuidas maitseb Hiiumaa!

Elamuskeskus Tuuletorn kohalik toit 2020

Mamma Mia itaalia jäätis Hiiumaal 2020

Hiiumaa kohalik toit COOP poes 2020

Hiiumaa arenduskeskus räägib Hiiumaa e-poest 2020

Lemmena mesilased kanarbiku korjekohal 2020

Hiiumaa elamussöök Foodstockilt 2020

PRIA selgitab MM LEADER määrust põhivara osas

Hiidlaste Koostöökogu räägib hiiumaa toidusündmustest 2020 

Siiditee projektiga Hiinas ettevõtlusest nõu pidamas    2019 18-24 mai projekti ONE BELT õpperesi Hiina

13-14. november 2019 – Adapter Festival “Kõik söögiks” Tartus

Dagö Berry võtab marjalt seitse nahka

Saarte saladused Delfi raadios Kuula saadet siit

Kiidame Kino-Arnot

2018 Toomas Kokovkin on UNESCO „Inimene ja biosfäär“ programmi juhtkomitees

2018 Muna veeres tänu LEADER toele

Hiiumaa loomakliinikus saavad abi suured ja väikesed patsiendid

2018 Hiidlased kinkisid Eestile 5 suurepärast edulugu

2018 Jõuluks MTÜdelt ettevõtjale ja elanikele

Sirguvad söögisellid teevad juurviljakrõpse

Sirguvad söögisellid teevad kodus võid

Sirguvad söögisellid koduleht

Toortoidu koolitus Mihkli talumuuseumis 10 juunil 2016

KOHALIKU TOIDU TOOTMISE, TARBIMISE JA TURUSTAMISE HETKEOLUKORD HIIUMAA 2011, autor Lia Rosenberg