Kohaliku lähitoidu tutvustus Hiiumaa Spordihoones
- Avaldatud: 12.10.2021
Öeldakse tihti, et omal maal on raske olla prohvet. Nii tuleb teinekord hiidlasele tutvustada omaenda saarel toodetud head toitu ning ka seda, et toitu võib valmistada uudse retseptiga. Hiidlaste koosolekul viibinud pealt neljakümnele spordihoone huvilisele ettevõtjate ja MTÜde esindajatele tutvustas kohalikku toorainet Jaan Kontkar Linnumäe restist. Pakkumisel oli Hiiumaa metsaseene quiche, Hiiumaa maheveise hakkliha pirukad, koduaia õunte ja kohupiimaga plaadikook ja käsitöö marmelaad kohalikest vaarikatest. “Ma ei teadnudki, et kohalikku toitu saab niimoodi teha”, ütles koosolekul osalenud Kaire. Teadmiseks kõigile!