Kohaliku lähitoidu tutvustus Hiiumaa Spordihoones

  • Avaldatud: 12.10.2021

Öeldakse tihti, et omal maal on raske olla prohvet. Nii tuleb teinekord hiidlasele tutvustada omaenda saarel toodetud head toitu ning ka seda, et toitu võib valmistada uudse retseptiga. Hiidlaste koosolekul viibinud pealt neljakümnele spordihoone huvilisele ettevõtjate ja MTÜde esindajatele tutvustas kohalikku toorainet Jaan Kontkar Linnumäe restist. Pakkumisel oli Hiiumaa metsaseene quiche, Hiiumaa maheveise hakkliha pirukad, koduaia õunte ja kohupiimaga plaadikook ja käsitöö marmelaad kohalikest vaarikatest. “Ma ei teadnudki, et kohalikku toitu saab niimoodi teha”, ütles koosolekul osalenud Kaire. Teadmiseks kõigile!

maheveisest hakkliha pirukad said otsa enne, kui foto valmis sai. Marmelaadi siiski jätkuks

Metsaseene quiche oli mahlane ja seenekas

Enne maitsmisele tõttamist tutvustasime Hiiumaa toitu ja selle tegijaid