Hiiumaa toidu degustid Telliskivis

  • Toimumisaeg: 09. oktoober, 2021

Algavad Hiidlaste Koostöökogu lühikese tarneahela toiduprojekti toel hiiumaiste maitsete esitlemised,
igal laupäeval oktoobris ja novembris. 9. oktoobril proovime, kuidas Hiiumaa kadakas sobib nii soolasesse leiba kui magusasse kommi.

9. oktoobril kella 12.00-17.00 saad maitsta:
Heli Hahndorfi käsitöölimonaadi ja marmelaadikomme
Servasahvri kadakamarju
Hiiumaa Köök ja Pagar kadaka-porgandi leiba
Lepaniidi mahetalu kitsejuustustu määrdejuustusid.

Heli tuleb ja räägib ise, kuidas kadakas saab limpsi sisse ja kui tänulikud on su jalad peale kadakasoolaga vanni ja kreemi.

Reedel 8. oktoobril teeb esitlust Ly Johansen Hiiu Gourmest ja pakub oma selle suve hitti Soolast krõbedikku, peale selle saab mekutada nelja erinevat moosi koos Laepaniidi kitsejuustu ja Hiiu Rohelise lamba suitsuvorstiga.

Heli Hahndorf ettevõttest Tahe esitleb hiiumaist toodangut

Vaade Hiiumaa Saatkonnale Telliskivi poetänaval

 

Maitseb hea!