Hiidlaste Koostöökogu toiduprojekti juhib Arno Kuusk

  • Avaldatud: 30.08.2022
Augustikuu teisest poolest liitus Hiidlaste Koostöökogu meeskonnaga Arno Kuusk, kelle ülesandeks on osakoormusega tähtajalise projektijuhina vedada lühikeste tarneahelate projektiga seotud tegevusi (MAK 2014-2020 meede 16.4 “Lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetus”).
 
Arnol on eelnevalt pikaaegne kokkupuude toidutootmise, turunduse ja müügiga mitme nurga alt – aastatepikkune töö tooteesitlusi läbiviivates ettevõtetes ning Coop Hiiumaa ning Hiiumaa Köök ja Pagar turundusspetsialistina. Lisaks on Arno korraldanud ja läbi viinud mitmeid laadapäevi, sündmusi ning esindanud Hiiumaad ja hiidlasi erinevatel messidel nii Eestis kui Soomes.
 
Lühikeste tarneahelate projekti üldine eesmärk suurendada põllumajanduse- ja toidusektori jätkusuutlikkust, tihendada väiketootjate koostööd ning leida viise, kuidas jõuaks kohapeal kasvatatud ja toodetud toodang kõige kiiremini tarbijani. Hiidlaste Koostöökogu projekt kestab kuni 2023. aasta keskpaigani.