Uue LEADER strateegia koostamist juhendab Cumulus Consulting OÜ

  • Avaldatud: 11.04.2022

Hiidlaste Koostöökogu juhatus valis uue perioodi LEADER Hiiumaa integreeritud arengustrateegia koostamise ekspertideks Cumulus Consulting OÜ. OÜ Cumulus Consulting on Eesti juhtiv konsultatsiooniettevõte kohaliku ja regionaalse arengu kavandamisel, mis tegutseb aastast 2006. Ettevõtte missioon on toetada organisatsioone muutuste kavandamisel ja elluviimisel. Meiega töötavad peamiselt koos konsultandid Jaan Urb ja Aado Keskpaik, kes on osalenud üle 50 strateegia koostamisel, seal hulgas eelmise perioodi LEADER strateegiate koostamisel mitmetele tegevusrühmadele üle Eesti.

Esimesel juhtrühma koosolekul 11. aprillil täpsustati ajakava, mis algab strateegia koostamise avaüritusega 19. aprilli Biosfääripäeval Kassari Puhkekeskuses. Kohale on oodatud kõik huvilised! Osalemine on kõikidele tasuta ja üritust on võimalik jälgida ka internetiülekande vahendusel, kuid osavõtuks on vajalik eelregistreerimine SIIN

Rohkem infot üritusest on leitav Facebookist –  https://fb.me/e/2qHVqVhwM

Lisainfo: Siim Piirak, tel 53313304, e-post siim.piirak@hiiumaa.ee

Mai kuu jooksul otsustati läbi viia mitmed kaasamiskoosolekud, mille baasil saame sisendi strateegia kujundamiseks nõutavaks SVOT analüüsiks. Ootame osalema Koostöökogu liikmeid ja Hiiumaa elanikke, kes saavad nüüd sõna sekka öelda, kuidas LEADER toetusrahad Hiiumaal jagunevad.  Olge siis valmis  nädalal 20 leidma kolm tundi kas Kärdlas või Käinas, et Hiiumaa arengule kaasa rääkida. Täpsemad kuupäevad avaldame Hiidlaste Koostöökogu veebilehel ja FB lehel.

Temaatilised seminarid, kus arutame strateegia meetmete jagunemist erinevate huvigruppidega, aga ka huviliste hiidlastega, kes soovivad LEADER tegevuses kaas lüüa, nädalal 21 (st. 23-27. mai). Ka nende seminaride toimumise täpsed kuupäevad avaldame Koostöökogu veebis ja FB lehel.

Jälgi LEADER strateegia koostamist lehel www.kogu.hiiumaa.ee

Strateegia koostamine viiakse ellu Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondi (EAFRD) toetuse abil