Koostöökogus asus tööle projektide koordinaator

  • Avaldatud: 04.09.2023
Meil on hea meel teatada, et 4. septembrist asus Hiidlaste Koostöökogu projektide koordinaatori ametisse Taavi Liivandi. 
Konkursile laekus sooviavaldusi 15. Neist viis kutsusime vestlusele. Kõik kandidaadid olid väga tugevad, kuid ametit sai pakkuda neist ainult ühele.
Taavi põhieriala on TTÜ tootearendus, lisaks on ta läbinud TTÜ finantsjuhtimise, EBS projektijuhtimise ja Design Sprint Academy teenuse disaini kursused. Pea 20-aastase karjääri jooksul on Taavil olnud võimalus arendada teenuseid ja uusi ärisuundi erineva suurusega Eesti ja rahvusvahelistes ettevõtetes.
Viimased seitse aastat tegutses Taavi energeetika valdkonnas uute teenuste ja ärisuundade arendamise ja teenusearendamise tööriistade otsimises ning organisatsioonis juurutamises, juhtides ka rahvusvahelisi Horizon projekte.
Kuna meri ja merel käimine on hingelähedane, siis Hiiumaal tegutseb Taavi juba kolmandat hooaega ka vabatahtliku merepäästjana.
“Olen lahendustele orienteeritud ja tean, et iga väljakutse võib osutuda hoopis väga heaks võimaluseks, ütles Taavi. „Soovin siiralt panustada Hiiumaa elanikele, kogukondadele ja ettevõtetele väärtuse loomisel ning selleks tundub Hiidlaste Koostöökogu olevat parim organisatsioon.”
Kokkuvõtvalt ütles ta: “Kui sa tahad minna kiiresti, mine üksi. Kui sa tahad jõuda kaugele, mine koos.
Olen tugevalt koostöö usku ning, et koostöö viib edasi ja see aitab kõikidel osapooltel õppida ning olla oluliselt efektiivsem.“
Töövalmis on ka tema töömeiliaadress taavi.liivandi@kogu.hiiumaa.ee ja töötelefoni numbriks on 5148385