Kohaliku toidu päev

  • Toimumisaeg: 23. märts, 2023

23.märtsi pärastlõunal toimub Kärdla Rannapaargu kohvikus kohaliku toidu päev.

Päev saab alguse kell 15, mil toimub hariv seminar. Esinejaks on meelelahutustegelane, hobikokk ja Eesti OTTi üks eestvedajaid Emil Rutiku

Kohalikel toidutootjatel tasub kohale tulla hiljemalt kell 16. Pärast seda algavad ärikiirkohtingute vormis kohtumised. Eesmärgiks on pakkuda kiiret info ja kontaktide vahetamise võimalust.

Tegemist on iselaadse tutvumisvormiga, kus koolide esindajad ja ettevõtte esindajad asetatakse vastakuti ning neile antakse kuus minutit. Seda selleks, et tootjad saaksid haridusasutustele pakkuda oma tooteid ja otsida koostöövõimalusi. Ettevõtjatel tasub valmistada ette võimalikud müügimaterjalid ja kontaktinfo.

 

Päeva esimene pool leiab aset tänu MTÜ Hiidlaste Koostöökogu ja MTÜ Hiiukala koostööprojektile “Tervist toetav ja kohalik toit Hiiumaa haridusasutustes”. See on rahastatud LEADER-projektitoetuse raames.

 

Kella 18 algab samas kohas Hiiumaa Arenduskeskuse korraldatav ettevõtjate vestlusõhtu toidutootjatele.

 

 

Päevakava:

kell 15.15 – “O.T.T. – kohalik on hea” (esineja: meelelahutustegelane, hobikokk ja Eesti OTTi üks eestvedajaid Emil Rutiku)

kell 16.15 – Ettevõtjad tutvustavad oma toitu haridusasutustele

kell 18.00 algab Hiiumaa Arenduskeskuse korraldatav ettevõtjate vestlusõhtu. Seekord on fookuses toidutootmine.

Rohkem infot ja link Arenduskeskuse üritusele: https://fb.me/e/JxX4JxCN

 

Päevakavas võib tulla muudatusi.