Blogi
Näitus Hiiumaa toit otse talust 2021 Kärdla Keskväljaku pergolas
Kuidas Hiiumaal 100 aastat tagasi halgusid linna veeti
Valmis uuring “Kohaliku toidu tootmise, tarbimise ja turustamise hetkeolukord Hiiumaal” 2021
Hiiumaa toiduettevõtjatest valmib telesaade “Jälg”
Väike Jaanipäeva maitsete laat Orjaku sadamas, Toimumisaeg: 22. juuni, 2021
Lähitoidu tutvustused väljapool Hiiumaad juulis 2021
Avatud talude päeval 24.25. juulil saad maitsta kohalikku toitu
Rõõmus uudis – Eesti toidu programm jätkub
Koostöökogu toetab Hiiumaise toidu projekte 2021 suvel
Eesti LEADER projekti Arukad külad PROJEKTID & ALGATUSED
EL strateegia “Talust taldrikule” arendab toidusüsteeme nii Euroopas kui kodumaal
Lühikeste tarneahelate tootjate reklaam Hiiumaa Kataloog 2021
Projekti Rural Flavours/ Külade maitsed reklaam 2021
Projekti Rural Flavours / Külade maitsed filmiklipid
Trükis Märka uuenduslikku põllumajandust 2.0
Project ONE BELT – ONE ROUTE result: The Tourist attraction route in Finland (Karhuseutu), Estonia (Hiiumaa), Poland (Puszcza Knyszynska)
MTÜ Hiiu Veis ja Lammas projekt – Kohalik toidupärand – “hiiu viiuli” kvaliteedikava ja tasuvusuuringute koostamine 15667,37 EUR Hiiu viiuli kvaliteedikava. Tasuvusanalüüs. Tehnoloogiline skeem. Pildid.
Kärdla tennisestaadioni tribüün parima puitehitise 2020 nominentide seas.
Lambaliha meie toidulaual. Ajaloost, kasulikkusest ja ka mõnusaid retsepte
Targu köögis talita: projekti Keemiatargad saared materjal
Kokkade maavõistlus Kassaris 2020
Elamuskeskus Tuuletorn kohalik toit 2020
Mamma Mia itaalia jäätis Hiiumaal 2020
Hiiumaa kohalik toit COOP poes 2020
Hiiumaa arenduskeskus räägib Hiiumaa e-poest 2020
Lemmena mesilased kanarbiku korjekohal 2020
Hiiumaa elamussöök Foodstockilt 2020
PRIA selgitab MM LEADER määrust põhivara osas
Hiidlaste Koostöökogu räägib hiiumaa toidusündmustest 2020
Siiditee projektiga Hiinas ettevõtlusest nõu pidamas 2019 18-24 mai projekti ONE BELT õpperesi Hiina
13-14. november 2019 – Adapter Festival “Kõik söögiks” Tartus
Dagö Berry võtab marjalt seitse nahka
Saarte saladused Delfi raadios Kuula saadet siit
2018 Toomas Kokovkin on UNESCO „Inimene ja biosfäär“ programmi juhtkomitees
2018 Muna veeres tänu LEADER toele
Hiiumaa loomakliinikus saavad abi suured ja väikesed patsiendid
2018 Hiidlased kinkisid Eestile 5 suurepärast edulugu
2018 Jõuluks MTÜdelt ettevõtjale ja elanikele
Sirguvad söögisellid teevad juurviljakrõpse
Sirguvad söögisellid teevad kodus võid
Toortoidu koolitus Mihkli talumuuseumis 10 juunil 2016
KOHALIKU TOIDU TOOTMISE, TARBIMISE JA TURUSTAMISE HETKEOLUKORD HIIUMAA 2011, autor Lia Rosenberg